Etter fæsten

Gubben kom hemmatt, drita fuill..

På mårån vakkne’n med ein sabla bakrus, glana ruinnt sæ å ser at dressen er heingt opp pent på ein stol. På nattbordet er det eit glass vatn å hugupinetabletter, å ein lapp frå kjærringa der det står:

– “Elskede, je har laga ferddi frokost ått dæ nere”.


Gubben lurdde fært å sto opp. Nere på kjøkkne satt sønn hass å åt. Gubben spordde:

– “Kain du færtællja mæ hæ som har…… skjedd”?

– “Jo”, svara gutten, “du kom drita hemmatt i tretia, trådde nesten ihjæl katta, knuste krystallvasen somm’a mamma ærve etter oldemora si, veilte kjøkkenbordet føre vi fækk drigi dæ teill seings. A mamma kledde tå dæ, mein da ho binnte å knæppe opp boksa di, krampehaullt du i beilte å skreik:

– “JE ER GIFT, FÆR SVARTE!!”!

281 støkker har glana på denna, om du itte ler - skriv opp hæffer i kommentarfeilte, er du snill.!

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *